En sorts kan-vara-bra-att-ha blogg

När man skapar eller omskapar sig en klädstil, syr eller ändrar plagg, mer eller mindre vilt kombinerar accessoarer eller bara ändlöst surfar runt på nätet efter inspiration, är det naturligtvis så att man samlar man på sig en del erfarenhet. Det kan handla om vad som faktiskt fungerar – eller i  vart fall oftast fungerar. Det kan vara tips att tänka på eller goda exempel att följa. Ja det kan vara nästan vad som helst.

FashionFreaks har varit en del av vår vardag under många år – för många kanske – så vi bestämde att vi under den här projekttiden försöka skriva ner en del av allt det som surrat och surrar runt i våra tankar o den här bloggen. Man kan säga att den är en sorts kan-vara-bra-att-ha sida.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.