Blandat

När man sytt färdigt ett plagg finns det i regel en massa rester. Det är större eller mindre tygbitar, enstaka knappar, hakar och hyskor, trådrullar med hälften av tråden kvar i konstiga färger, med mera, med mera. Vi slänger väldigt litet. Det mesta hamnar i kan-vara-bra-att-ha högen.
Den här sidan är Fashion Freaks kan-vara-bra-att-ha sida. Här hittar du foton, krönikor och litet av varje.
Du är hjärtligt välkommen att bidra med dina sy-rester. Vi tar gärna emot bilder av kläder sydda efter Fashion Freaks mönster, gärna kläder för speciella tillfällen. Krönikor om dina öden och äventyr är också välkomna, om de har anknytning till Fashion Freaks.
Skicka ditt bidrag till fashionfreaks@independentliving.org

Foto gallerier

Byxmönstret testade vi fram tillsammans med killar och tjejer från RBU. Det blev ett litet äventyr med blek- och färgmedel, sandpapper m.m.
Se fotona och läs historien här.
Samma mönster kan ge helt olika färdiga plagg. Här visar vi hur en jacka med raglanärm och böjd rygglinje ser ut i två olika versioner för kvinnor.
Se fotona och läs historien här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>